Skip to main content

УПУТСТВО ЗА ПАКЕТ

Пакет се може послати само након првобитног договора о слању путем телефонског позива или комуникације путем е-поште.

АДРЕСА ЗА ИСПОРУКУ

Станислав Баранка
Бела-Дулице 308
038 11, Бела при Мартина
Република Словачка
тел. број: +421 905 781 090

ПРИПРЕМА ПАКЕТА ЗА ИСПОРУКУ

Пре слања пакета, важно је да га добро умотате и уверите се да није оштећен у транспорту.

Транспортна роба мора бити умотана у фолију са мехурићима. За фиксирање робе у паковању потребно је користити одговарајућа пуњења (полистиренски блокови, Флопак тела, пенасти профил, ваздушни јастуци итд.). Препоручујемо да се појединачни предмети умотају у најмање 5-10 цм материјала за паковање и чувају на овој удаљености од ивице кутије.

Не штедите на пуњењу!

Користите довољно материјала за паковање да спречите померање садржаја када се пошиљка помера. У кутији не би требало да буде празних места, како не би дошло до могућег померања робе током транспорта. Предмет не би требало директно да додирује стране кутије. Уколико пошиљка садржи више артикала, потребно их је одвојити један од другог унутар кутије како се не би додиривали и како би се спречило њихово међусобно оштећење.

Уколико је роба неправилног облика и садржи нестабилније компоненте – уши лампе, каблове, ручке и сл., потребно је обратити посебну пажњу на њих и обезбедити их од ломљења.

Кутија мора бити јака, довољно велика – одговара величини робе. Обратите пажњу на пуњење дна, страница и поклопца. Кутију је пожељно умотати у стреч фолију (пожељно црну), или амбалажни папир, због евентуалне хитне рекламације код превозника у случају оштећења амбалаже. Паковање треба да буде запечаћено јаком лепљивом траком. За боље руковање пакетом, посебно од стране носача, добро је везати кутију канапом.

Не сносимо одговорност за стање у којем пакет стиже. Ово је ваша роба и ваш новац, зато будите пажљиви када их пакујете.

ПРОПРАТНО ПИСМО

Уз пакет је потребно приложити и пропратно писмо у коме се наводи о којој врсти светла се ради, за коју врсту поправке сте заинтересовани, нпр.

  • ремонт у виду чишћења унутрашњости светала и замене сателитских антена
  • замена плексигласа
  • ремонт + фарбање + сијалице
  • поправка лед траке, замена асф. мотоцикл
  • итд.

Не заборавите да наведете повратну адресу заједно са својим бројем телефона.

ДОСТАВА ПАКЕТ

Избор транспортне компаније за слање пакета је у потпуности на вама.

Ипак, препоручујемо слање „експресом”. Увек осигурајте пакет и означите га као „ломљив“! Молимо напишите и адресу пошиљаоца и примаоца заједно са именом примаоца и контакт информацијама директно на пакету.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!

Пакете обрађујемо што је брже могуће! Преферирамо наручене купце који нам долазе физички са возилом! Време обраде пакета зависи од времена када нам је испоручен! За пошиљке у иностранство може доћи до повећања цене због конверзије валута! Ми смо само људи и увек је потребно водити рачуна о могућим компликацијама на које не можемо утицати!