Skip to main content

РЕФЕРЕНЦЕ

ИГОР С.08.09.2021

Ја сам 31. августа у 8 ујутру код вас био резервисан са ВВ Пассат Б6 на комплетан биксенонски ремонт, а оштећен је и мотор за окретање фарова. Одрадили сте апсолутно професионално посао, све ради како треба, биксенони сијају као нови, неупоредива промена у односу на претходно стање. Још једном, хвала на одличном послу, препоручићу вас свима.

ПЕТЕР Б.

Здраво, 22.06.2020. урадили сте поправку светала на мом Пасату Б6... Желим да се захвалим целом тиму на ставу и вештини младих људи који су, као што видите, заиста као код куће у овоме и знају шта раде... Очекивао сам побољшање осветљености, али ово је превазишло и моја очекивања... Светла сијају чак и иза угла. Препоручићу те најширем могућем кругу познаника... Хвала и за Цаффе

ЈАН Б.11.12.2019

9. децембра 2019. поправили су светла на мом Пасату Б6. Била је то добро уиграна група која је очигледно знала шта и како да ради, а резервни делови су већ унапред припремљени. Једна група растављена, друга очишћена и састављена Параболе оборених фарова су излизане, цело тело светла, укључујући и сочива, очишћено и углађено изнутра. Састављен, тестиран и подешен на реглоскопу. Ауто вероватно сија боље него нов. Добро хвала!

ЛУКАШ Р.14.11.2019

Хвала вам момци на одличном односу и још бољем послу. Коначно уживам у вечерњој и ноћној вожњи. Капа доле, момци. Дајем 5 од 5 звездица.

ФРЕНКИ В.1.10.2019

Био сам на конверзији са Х7 на ЛЕД Които. Момак који је то урадио није ни стао од 8. до 4. ујутру и није ручао само да би завршио. Власник ми је чак понудио и ручак. Сјаји сјајно и момци немају проблема да направе било какву врсту светла. Они су професионалци. Капа доле.

ЈУРАЈ Б.27.9.2019

Данас су момци из добресвеитема упалили светла на мом К7. Супер робот и приступ за мене максимално задовољство. И светла коначно сијају како треба.

Маријан К.13.8.2019

13.08.2019 сам био директно код њих на комплетном ремонту светала са својим аудијем а6 ц6 авант, где сам пре ремонта једва видео пут ноћу а када је био мокар то је било чисто самоубиство, једноставно сам нисам могао ништа да видим, после посете и ремонта биксенонских светала је била невероватна разлика ноћу лепо је видети све, немам више ауто, светла су као нова, невероватно шта су момци могли да радим са мојим светлима. ВЕЛИКО ХВАЛА њима. Како кажу, коначно добро заблистамо.

ЛУБОС Б.20.8.2019

Желим да се захвалим фирми Добре швитим на професионалном приступу у поправци Аудија А6 3.0тди 2011, светла прелепо сијају од таквог сервиса, остали могу само да сазнају како се љубазно и поштено односио према купцу 10.000 поена за мене Лубош Б. и још једном хвала.

ДОМИНИК Л.29.6.2019

Брз, прецизан и квалитетан посао, момци знају шта раде и професионалци су у свом послу. Светла много боље сијају и цена је одлична, плус све је загарантовано. Од сада, са лошим осветљењем само за вас. Хвала вам и препоручујем свима.

МАРТИН Б.17.5.2019

17. маја 2019. момци су обновили биксенонска светла на мом Пасату б6. Светла су била у катастрофалном стању, сада сијају као нова. Још једном пуно хвала…

ЈОСЕФ О.16.2.2019

Нема на шта да се жалимо. Одличан посао, овај тим тачно зна шта ради. И мора се узети у обзир да свако ко жели има прилику да погледа целу „операцију”, што се у данашње време ретко виђа. Два палца горе за мене. И ја сам био један од оних који су мислили да им светла добро сијају. Али после реванша невероватна разлика.

МАРТИН Л.24.8.2018

Рад на нивоу, 100% резултат, пријатељски приступ купцу. Препоручујем овај начин реновирања уместо полирања рефлектора, који ће временом донети више штете него користи...